Moara cu noroc | Despre noi
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

“Nu exista dragoste mai sincera ca dragostea pentru mancare.”

–  George Bernard Shaw

“Moara cu noroc ” este locul unde puteti savura, intr-un ambient traditional romaneasc, completat de autenticitatea decorului transilvanean, cele mai bune preparate, sau unde puteti petrece alaturi de invitati, la cele mai inalte standarde de calitate. Este locul in care atat meniul, cat si atmosfera iti vor trezi multe amintiri placute, motiv pentru care este primul popas al turistilor si o optiune excelenta pentru localnicii pasionati de bucataria traditionala. Aici te poti infrupta din cele mai gustoase bucate, mancaruri dichisite, bune de te lingi pe degete si bauturi pe alese!

Localul dispune de o sala de evenimente, cu o capacitate de 300 de locuri si un restaurant in care traditiile, mancarurile si mirosurile copilariei nu au murit, a carui capacitate este de 75 de locuri, suficiente pentru evenimentele speciale (nunți, botezuri) si petreceri private, la prețuri mai mult decât atractive.

Va asteptam la “Moara cu noroc”  pentru a descoperi, impreuna, bucataria traditionala romaneasca!

a
a